Woonhuis Janssen Kaatsheuvel
Woonhuis Janssen Kaatsheuvel

opdrachtgever:

Familie Janssen

aannemer:

Nog niet bekend

constructeur:

Nog niet bekend

toelichting:

KAATSHEUVEL – LAGE ZANDSCHEL WOONHUIS JANSSEN

De projectlocatie ligt in het slagenlandschap tussen Kaatsheuvel en Sprang Capelle. De huidige structuur in het landschap, schuin op de weg, wordt overgenomen als concept voor het ontwerp van de nieuwe ruime woning met vrijstaand bijgebouw. De hoofdwoning als gezinswoning van de opdrachtgevers en het vrijstaande bijgebouw met berg- en stallingsruimte en een gastenverblijf. De ruimte tussen het hoofd- en bijgebouw is ontworpen als “semi-openbaar erf”. De uitstraling van deze nieuwe buitenplaats kenmerkt zicht door een ambachtelijke heldere architectuur met gebruik van natuurlijke materialen.