Villa Brouwers Berkel-Enschot
Villa Brouwers Berkel-Enschot

opdrachtgever:

Fam. Koen en Lotte Brouwers

aannemer:

Bouwbedrijf Van Gijsel B.V.

constructeur:

Sigma Engineering b.v.

toelichting:

VILLA BROUWERS BERKEL-ENSCHOT.

Wonen in de luwte van de grote stad, wonen in rust-ruimte en vrijheid. Dat thema werd gebruikt voor de nieuwbouw van de villa voor het jonge gezin van Koen en Lotte Brouwers.  Het programma voor een moderne gezinswoning met een royale living, ruimte voor de nog jonge spelende kinderen, 4 slaapkamers en een zolder en een maximale oriĆ«ntatie op zon en tuin en achtergelegen groenzone, werd vertaald in een strak vormgegeven eigentijdse in dorp en landschap passende architectuur. Daarnaast is gekozen voor een zeer energiezuinige woning. Met de toegepaste warmtepomp op basis van aardwarmte en stroom opwekkende PV-panelen, wordt een optimale energieprestatie neergezet.

De samenwerking met Interieurarchitect Mark Engelen Interieur Vormgeving was succesvol en heeft mede geleid tot het nu in uitvoering zijnde mooie project.